Gemenskap

Acumis Minds handlar i stort och smått om mänskliga relationer. Att vara en viktig del av något större och att utvecklas ihop med sina kollegor är en central del i vilka vi är. För att bygga bra relationer och skapa en stark gemenskap är det viktigt att umgås med sina medarbetare och därför är Acumis kalender fullmatad med aktiviteter och events, små som stora, året om. 

Veckoluncherna ger medarbetarna en möjlighet att en gång i veckan träffa sina kollegor lite snabbt över en bättre måltid medan våra månadsaktiviteter öppnar upp för att lära känna varandra på ett djupare plan. Exempel på tidigare events som vi ägnat oss åt är gocart, klättring, kanotpaddling och matlagning. Även en och annan chartrad spårvagn och skaldjurskryssning har letat sig in i kalendern.

Utöver luncher och månadsaktiviteter äger även en eller två resor till fjälls och fjärran länder rum varje år. Dessa resor brukar vara väldigt uppskattade och leda till härliga minnen!

Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa något nytt i en miljö där du och dina kollegor trivs? Hos oss kan du själv välja vad som passar just dig ur ett digert förmånspaket och bland spännande uppdrag. 

Vi är det lilla bolaget med det stora hjärtat och söker dig som är en duktig och driven person och som tycker att laganda och gemenskap är viktigt.

Är du intresserad eller vill veta mer? Ta gärna kontakt med oss via kontaktsidan